Home MUSIC Eli & Fur objavile “Missing You”, 4. singl sa novog albuma “Dreamscapes”

Eli & Fur objavile “Missing You”, 4. singl sa novog albuma “Dreamscapes”

"Ova pesma govori o osećaju da vam neko nedostaje i euforiji koja dolazi sa tim osećanjem, da se izgubite u ljubavi koja sve izjeda"

103
0
Eli & Fur / Foto: SJ Spreng

Producentski/DJ/kantautorski/pevački duo Eli & Fur objavio je “Missing You”, četvrti singl sa njihovog predstojećeg, drugog albuma Dreamscapes, koji će izaći 27. septembra. Kanališući suštinu empatije, “Missing You” spaja iskren lirizam sa atmosferskim zvučnim pejzažom koji je istovremeno veran dens-pop uticaju dua i jedinstveno evoluirao iz prethodnih muzičkih izdanja.

Eli & Fur / Foto: SJ Spreng
  • Tako smo uzbuđene što možemo da podelimo ‘Missing You’ sa svetom. Ova pesma govori o osećaju da vam neko nedostaje i euforiji koja dolazi sa tim osećanjem, da se izgubite u ljubavi koja sve izjeda. Svet se vrti tako brzo i samo ste zaustavljeni, lebdeći u snu želeći da ste sa ovom osobom. Manje je čežnja, a više lepota i proslava kada imate nekoga da vam nedostaje. Nadamo se da ćete uživati, rekle su Eli & Fur o novom singlu.

Eli & Fur čine Eliza Nobl i Dženifer Skilman, rođene u Londonu, a sada sa sedištem u Los Anđelesu. Rade zajedno još od tinejdžerskih dana. Počele su kao tekstopisci za umetnike, uključujući Pet Shop Boys, Girls Aloud, The Saturdays.

Pesma “Missing You” predstavlja četvrti singl sa predstojećeg albuma, nakon prethodno objavljenih pesama “My Reflection“, “Golden Eyes and Tears” i “Insomnia”. Album Dreamscapes će izaći 27. septembra.

Naslovna strana albuma “Dreamscapes”