Home ART & CULTURE Objavljen prvi trejler za drugu sezonu serije “Gospodar prstenova: Prstenovi moći”

Objavljen prvi trejler za drugu sezonu serije “Gospodar prstenova: Prstenovi moći”

Planirano je da serija ima pet sezona.

54
0
Printskrin: youtube.com/@PrimeVideo

Serija “Gospodar prstenova: Prstenovi moći” (The Lord of the Rings: The Rings of Power) je zasnovana na kolekciji radova Dž. R. R. Tolkina “Silmarilion”, koja je objavljena nakon njegove smrti. “Silmarilion”, zajedno sa drugim Tolkinovim delima, formira obimnu, ali nedovršenu priču koja opisuje univerzum Srednje zemlje, u kome se odvijaju priče iz “Hobita” i “Gospodara prstenova”.

Printskrin: youtube.com/@PrimeVideo

Kako je najavio Amazon, nova sezona serije “Gospodar prstenova: Prstenovi moći” fokusiraće se na Saurona i njegov povratak nakon što ga je Galadriel prognala na kraju prve sezone. “Izbačen od Galadrijele, bez vojske ili saveznika, Tamni gospodar sada mora da se osloni na sopstvenu lukavstvo da ponovo izgradi svoju snagu i nadgleda stvaranje Prstenova moći, što će mu omogućiti da veže sve narode Srednje zemlje za njegovu zlokobnu volju”.

Prvi trejler za drugu sezonu serije “Gospodar prstenova: Prstenovi moći” je za samo dva dana pregledan više od osam miliona puta. Komentari obožavalaca serije su uglavnom pozitivni, mada je deo gledalaca i dalje skeptičan jer ih je razočarala prva sezona.

Prve tri epizode druge sezone serije “Gospodar prstenova: Prstenovi moći” biće dostupne na striming servisu Amazon Prime Video 29. avgusta ove godine. Nove epizode izlaziće svake nedelje. Planirano je da serija ima pet sezona.