Foto: Pexels

Drugi najstariji sin bivšeg holivudskog para, Paks Džoli-Pit, hitno je prebačen u bolnicu nakon što je zadobio povredu glave usled velike nesreće u Los Anđelesu u ponedeljak.

Dvadestogodišnjak je vozio svoj električni bicikl niz Bulevar Los Feliz u popodnevnim časovima kada je udario u zadnji deo automobila, rekli su izvori iz policije za TMZ.

Paks, koji u trenutku nesreće nije nosio kacigu, prebačen je u obližnju bolnicu nakon što se žalio na povredu glave i bol u kuku posle udara, prenose strani mediji.

Paks je navodno prilazio raskrsnici kada je udario svojim biciklom u drugo vozilo koje je stajalo na crvenom svetlu nakon čega je drugi vozač prišao da proveri mladićevo stanje pre nego što su hitne službe stigle na lice mesta.

Iako nije jasno gde je tačno Paks udario u vozilo, očevici su za portal rekli da je u incidentu povredio glavu.

Paks je jedno od šestoro dece koje Anđelina i Bred imaju zajedno. Džoli i njen treći bivši muž dele još petoro dece — Medoksa (22), Zaharu (19), Šajlo (17) i blizance Noks i Vivijen (15).

Bivši par koji je zvanično razveden u aprilu 2019. navodno ima otuđen odnos.

U oktobru 2022. godine, glumica je tvrdila da je Pit “davio jedno od dece i udario drugo u lice” pre nego što je “uhvatio Džolijevu za glavu i tresao je” dok su bili u avionu 2016. godine.