Home MUSIC Snup Dog otvorio vrata svoje prve licencirane prodavnice marihuane u Kaliforniji

Snup Dog otvorio vrata svoje prve licencirane prodavnice marihuane u Kaliforniji

Reper je takođe lansirao novu liniju kanabisa u čast preminulog repera Tupaka

63
0
Printskrin: youtube.com/@snoopdogg

Snup Dog je prodavnicu pod nazivom S.W.E.D. (što je akronim za reperovu frazu Smoke Weed Every Day) pokrenuo 14. jula sa nizom proizvoda uključujući kanabis, jestiva, koncentrate i kreme, kupke i losione.

Prodavnica, koji se nalazi u srcu Los Anđelesa, takođe nudi usluge dostave. “Zato, sedite, opustite se i dozvolite nam da vam donesemo kalifornijsku ljubav“, piše na sajtu.

Na proslavi otvaranja S.W.E.D.-a, Snup Dog je takođe lansirao liniju kanabisa u čast pokojnog repera Tupaka Šakura, koji mu je dao prvi džoint.

Snup Dog se prisetio priče kada je uveo Tupaka Šakura u Kuću slavnih rokenrola 2017.

“Taj prvi džoint pokrenuo je prijateljstvo koje je postalo duboko”, rekao je Snup Dog u izjavi. “Uvek ćemo imati njegovu muziku, ali ovo je još jedan način na koji mogu da prenesem ono što je bilo značajno Tupaku njegovim fanovima.”

Snup Dog je preuzeo Death Row Records 2022. godine i obećao da će “vratiti etiketi njenu bivšu slavu, zagovarajući umetnike, hip-hop i kulturu kanabisa”.

Inače, 52-godišnji reper Snup Dog je trenutno u Parizu, jer ga je američki kanal NBC angažovao kao jednog od komentatora Olimpijskih igara.