Home MUSIC Goran Šepa, pevač grupe Kerber, kupio laptopove za korisnike Doma “Duško Radović”...

Goran Šepa, pevač grupe Kerber, kupio laptopove za korisnike Doma “Duško Radović” u Nišu

Dom koji je osnovan još pre četrdeset godina ima tri kategorije dece i oko 40 štićenika.

128
0
Foto: niskevesti.rs

Goran Šepa, poznatiji kao Gale Kerber, novčani deo Nagrade “11. januar” upotrebio je tako što je kupio laptopove i stolice za decu koja su smeštena u Domu za decu i omladinu Duško Radović u Nišu. Goran Šepa je jedan od tri dobitnika ovogodišnje Nagrade “11. januar”, pored Vojnog orkestra Niš i Vatrogasno-spasilačke brigade Niš.

“Kerber je uvek kad god je mogao da donira i da pomogne, bio je tu gde treba da bude. Mnogo rupa ima da mi sve to pokrijemo. Odlučili smo se za Dom za nezbrinutu decu, to su tinejdžeri od 13 do 18 godina, koji su na prekretnici života. Na kraju krajeva mislim u ime Kerbera da im je potreba briga više nego kompletno novac nekakav. Novac je materijalna stvar koja Kerberu nije predstavljala nešto u životu“, rekao je Goran Šepa prilikom uručivanja donacije, prenose Niške vesti.

Popularni Gale Kerber je naveo da je novac potrošni materijal, te da je deci neophodno nešto što će im biti od koristi. U pitanju su kvalitetni laptop računari za potrebe škole, a tu su i dve stolice kako bi korisnici udobnije radili za ovim računarima. Grupa Kerber je u svojoj karijeri, koja je duža više od četiri decenije, održala brojne humanitarne koncerte. Goran Šepa kaže da je to ustvari sastavni deo rokenrola i bitisanja.

Goran Šepa je na uručenje donacije došao u društvu prijatelja iz Nemačke Radosava Mladenovića, koji je višestruki donator ovog centra.