Home SHOWBIZ Beležnica sa tekstovima pesama Lila Vejna na aukciji za 5 miliona dolara

Beležnica sa tekstovima pesama Lila Vejna na aukciji za 5 miliona dolara

91
0

Obožavaoci Lila Vejna (Lil Wayne) imaju priliku da se nadmeću za jedinstveni artefakt – beležnicu iz 1999. godine ispunjenu rukom pisanim tekstovima pesama hip hop grupe “Hot Boys”.

Aukciju je raspisao “Moments in Time“, a početna cena je vrtoglavih 5 miliona dolara. Za te novce, srećni dobitnik će dobiti ispisane antologijske pesme poput “We On Fire” i “I Feel”. Obe numere su se našle na albumu “Guerrilla Warfare” koji su objavili “Hot Boys-i” u julu 1999. godine.

Ikonična beležnica se vraća na aukciju nakon višegodišnje pravne bitke koju je vodio Vejn protiv neimenovanog čoveka koji je pronašao beležnicu u automobilu i od tada je čuvao u garaži. Zbog loših uslova neki listovi su pocepani, a neke je vlaga oštetila. Međutim, sud u Luizijani je proglasio anonimnu osobu za pravog vlasnika Vejnove imovine.

“Moments in Time” je tada predmet procenio na 250 hiljada dolara, a prema navodima magazina TMZ cena je povećana uz tvrdnju da je Lil jedan od najvećih repera ikada, što njegove beleške čini izuzetno vrednim.