Printscreen: Youtube / Harper's BAZAAR

Glumci Zendaja i Robert Patison su u ranim pregovorima za angažman u filmu “The Drama”, koji režira i piše Kristofer Borgli, poznat po filmu “Dream Scenario”.

Detalji o projektu još uvek se drže u tajnosti ali glasine sugerišu da je u pitanju romansa koja se neočekivano preokreće.

Ovo je još jedna filmska saradnja između produkcija A24 i Square Peg, među kojima “Hereditary”, “Midsommar”, “Dream Scenario” i nadolazećim filmovima “Death of a Unicorn” sa Polom Rudom i Dženom Ortegom i projekat “Eddington” sa Hoakinom Finiksom, Pedrom Paskalom i Emom Stoun.

Ova godina je bila velika za Zendaju, koja je predvodila ovogodišnje hitove „Dune: Part Two“ i „Challengers.“ Sledeće će reprizirati svoju nagrađivanu ulogu Rue Bennett u trećoj sezoni HBO serije “Euphoria“.

Petison će se sledeći put pojaviti u naučnofantastičnoj drami Bong HunHoa “Mickey 17” koja izlazi u januaru. Poslednji put je viđen na velikom ekranu kao Brus Vejn u filmu “The Batman” iz 2022. godine i kao glas Sive čaplje u engleskoj sinhronizaciji filma Hajao Mijazakija”The Boy and the Heron”.

Glavni filmski kritičar časopisa “Variety” Piter Debruž, pohvalio je Borglijevu režiju u svojoj recenziji filma “Dream Scenario”, napisavši: “Norveški reditelj koji debituje na engleskom jeziku preko kuće A24 uzima ovu nadrealnu premisu i pristupa joj tonom koji je jedinstvena mešavina komičnog i zlokobnog.”

Zendaju predstavljaju CAA i Monster Talent Management, a Petisona 3 Arts Entertainment, WME, Curtis Brown i Sloane, Offer, Weber i Dern.

Deadline je prvi izvestio ovu vest.