Home MUSIC The Killers objavili novi singl “Bright Lights”

The Killers objavili novi singl “Bright Lights”

Pesma ponovo ujedinila sva četiri originalna člana benda

45
0
Printskrin: youtube.com/@TheKillersMusic

Američki rok sastav The Killers je danas (9. avgusta) objavio euforični novi singl, pesmu “Bright Lights”. Bend je pesmu najavio početkom prošle nedelje tako što je podelio niz video klipova na društvenim mrežama, u kojima su obožavaoci mogli da vide sjajnu novu postavku bine, koja prikazuje njihov predstojeći boravak u Las Vegasu.

Printskrin: youtube.com/@TheKillersMusic

Klipovi sadrže delove video spota za pesmu “Bright Lights”. U jednom od njih se vide sva četiri originalna člana sastava The Killers: Brandon Flauers, Dejv Kuming, Mark Stormer i Roni Vanuči Junior.

Muzički video, koji je režirao Majka Bikam, prikazuje predstojeću rezidencijalnu binu benda u Las Vegasu koja liči na kultni znak Welcome to Fabulous Las Vegas sa logom sastava The Killers. Sva četiri originalna benda pojavljuju se u klipu i na numeri.

Pesma “Bright Lights stiže skoro godinu dana nakon prethodnog singla “Your Side Of Town”. Ubrzo nakon što je ta pesma objavljena, Flauers je u intervjuu otkrio da se nalazi u krizi i da su prekinuli snimanje novog albuma.

Originalna postava benda The Killers već šest godina nije zajedničkim snagama snimila novi album. Da li je ovaj singl promena u tom pravcu, ostaje da se vidi.