Home ART & CULTURE “Furioza: Pobesneli Maks saga” stiže na striming platformu Max

“Furioza: Pobesneli Maks saga” stiže na striming platformu Max

Anja Tejlor Džoj i Kris Hemsvort glavne su zvezde filma "Furioza: Pobesneli Maks Saga"

48
0
Foto: Warner Bros

Dva i po meseca posle bioskopske, novi blokbaster “Furioza: Pobesneli Maks saga” (Furiosa: A Mad Max Saga) imaće 16. avgusta premijeru i na striming platformi Max.

Bioskopski plakat filma “Furioza: Pobesneli Maks saga”

Anja Tejlor Džoj i Kris Hemsvort glavne su zvezde filma “Furioza: Pobesneli Maks Saga”, filmskog remek-dela dobitnika Oskara, genijalnog reditelja Džordža Milera. Radi se o dugo očekivanom povratku u legendarni distopijski svet, koji je stvorio pre više od 30 godina sa kultnim filmovima “Pobesneli Maks” (Mad Max).

Foto: Warner Bros

Dok se svet raspada, mladu Furiozu otimaju i ona pada u ruke horde predvođene Gospodarom Dementusom. Prolazeći kroz pustoš, nailaze na naselje Citadela, kojim vlada Besmrtni Džo. Dok se dva tiranina bore za dominaciju, Furioza mora da preživi mnoge izazove i sukobe u pustoši i da pronađe svoj put kući”, piše u sinopsisu filma.

Foto: Warner Bros

Warner Bros. Pictures predstavlja produkciju Kenedija Milera Mičela. Reditelj je Džordž Miler, dok su producenti Džordž Miler i Dag Mičel, a ko-scenarista je Niko Latorius.

Foto: Warner Bros

Film “Furioza: Pobesneli Maks saga” je sniman u pustinji Australije, a neverovatne kaskaderske scene iznova definišu granice kinematografije. Koliko je bilo zahtevno snimanje filma govori činjenica da je samo jedna akciona scena koja traje 15 minuta snimana više od 70 dana uz učešće preko 200 kaskadera.