Home ART & CULTURE Hale Beri slomila 10 kostiju na setovima akcionih filmova

Hale Beri slomila 10 kostiju na setovima akcionih filmova

Od uloge super-moćnog mutanta do MMA borca, Hale Beri je tokom godina imala dosta nesreća na poslu

36
0
Printskrin: youtube.com/@Netflix

Dobitnica Oskara Hale Beri je nedavno uporedila ožiljke iz bitke sa svojim kolegom iz filma “The Union” Markom Volbergom, dok su razgovarali o svojim opasnim iskustvima sa kaskaderskim nastupima u svojim brojnim akcionim filmovima.

“Tri puta sam bila nokautirana, slomljena mi je ruka, dva puta slomljena rebra – dva rebra jedanput, drugi put tri rebra – slomljena repna kost, slomljena dva prsta na nozi i prst. Ovaj prst”, rekla je Hale Beri u Netfliks klipu uz smeh dok je podigla srednji prst.

Jedna takva povreda dogodila se na snimanju filma “Gotika” iz 2003. godine, kada je Hale Beri slomila kost u desnoj podlaktici, odloživši snimanje za nekoliko nedelja. Tri njena rebra su slomljena na snimanju filma “Džon Vik: Poglavlje 3 — Parabelum” (2019), a druga dva su slomljena tokom snimanja njene MMA drame “Bruised” iz 2020. godine, što je bio njen rediteljski debi.

Mark Volberg je priznao da se i on nekoliko puta lupao, otkrivajući da je pretrpeo pocepan meniskus, odvojeno rame, kao i da je dosta puta bio sav u modricama.

Hale Beri glumi u filmu “The Union”, koji će se premijerno prikazati na striming platformi Netfliks 16. avgusta 2024. godine, kao američki obaveštajni agent Roksana. Mark Volberg igra njenu bivšu ljubav iz srednje škole, građevinskog radnika Majka, koga Roksana uvlači u špijunsku misiju sa visokim ulozima.

Mark Volberg i Hale Beri u filmu “The Union”/Printskrin: youtube.com/@Netflix

Pored njene uloge Storm u franšizi X-Men, Hale Beri je glumila i u akcionim filmovima kao što su “Swordfish” (2001), “Die Another Day” (2002), “Catwoman” (2004) i “Kingsman: The Golden Circle”.