Home MUSIC Britni Spirs na “tajnom zadatku”

Britni Spirs na “tajnom zadatku”

28
0
Printskrin: instagram.com/britneyspears/

Dok Universal Pictures, navodno, planira adaptaciju memoara Britni Spirs u film, koji bi dočarao njen uspon do slave, vezu sa Džastinom Timberlejkom i njen život pod dugogodišnjim starateljstvom oca, pevačica je iznenadila fanove najavom potpuno drugačijeg projekta:

“Projekat na kojem bih mogla da radim nije biografska priča… To je mjuzikl u kojem igram izuzetno inteligentan lik!!!”, napisala je pop zvezda na Instagramu, uz ilustraciju devojke koja lebdi iznad dva mačka. Dodala je i da je počašćena što će raditi sa imenima poput Džonatana Marija Čuja, poznatog režisera.

Gotovo je izvesno da će publika gledati Spirs na velikom platnu, jer je pevačica još početkom avgusta na platformi X otkrila da radi na “tajnom projektu” sa producentom Markom Platom.

Izvesno je i da će Universal Pictures producirati “Ženu u meni” (The Woman in Me), za koju je zainteresovana Ema Roberts. Glumica je u intervjuu za Cosmopolitan izjavila kako sanja da tumači Spirs u biografskom filmu, a tom prilikom se prisetila i svojih tinejdžerskih dana kada je slušala njen album “In the Zone”, iz 2003. godine i memorisala svaku pesmu.