Home SHOWBIZ Sofi Tarner konačno razvedena i slobodna

Sofi Tarner konačno razvedena i slobodna

Sudija na Floridi stavila je tačku na brak između zvezde "Igre prestol" i Džoa Džonasa, čime se neočekivano tiho završila veza o kojoj se spekulisalo da će kulminirati dugom i ružnom borbom za starateljstvo nad njihovim naslednicama

45
0

Sudija Gina Beovides proglasila je brak između proslavljene glumice i muzičara – nepopravljivo razorenim i zaključila da je poverljiv dogovor para, posebno njihov plan roditeljstva, u najboljem interesu porodice.

Prema navodima portala ABC News, dokumenta pokazuju da su pregovori pod posredovanjem doveli do dogovora o podeli imovine, alimentaciji i starateljstvu nad ćerkama Sofi Tarner i Džoa Džonsona, četvorogodišnjom Vilom i dvogodišnjom Delfi.

Brakorazvodnu parnicu pokrenuo je Džo (2023.) zbog snimka na kome njegova supruga u Parizu ljubi britanskog aristokratu Peregrina Perija Džona Dikinsona Pirsona. Dan kasnije, Sofi je podnela kontratužbu koja je najavila dugu i mučnu borbu za starateljstvo nad devojčicama.

Za to vreme, bivši član pop-rok benda “Jonas Brothers” privremenu utehu pronašao je u naručju bivše Mis SAD, Tenesi Tin, dok je Sofi otvarala dušu medijima, doduše prestižnim, poput časopisa Vogue.

U jednom od tih intervjua, izjavila je da je taj period bio bolan jer se neprestano preispitivala da li je dobra majka:

“Krivica jedne majke je realna. Stalno sam morala da ponavljam da sam dobra mama koja ne luduje po žurkama”, otvorila se Tarner naglasivši da nije bila svesna koliko ima ljudi koji izmišljaju sra*a i sude na osnovu fotografija.