Home Uncategorized Lauren London o životu nakon smrti partnera: “Još uvek sam u haosu”

Lauren London o životu nakon smrti partnera: “Još uvek sam u haosu”

Poznata glumica otvoreno govori o tuzi koju oseća nakon tragične smrti rep umetnika poznatog pod pseudonimom Nipsey Hussle

27
0
Printscreen/YouTube: A Really Cry

Lauren London, u intervjuu za podkast “A Really Good Cry”, otvoreno je govorila o emotivnoj praznini koju oseća punih pet godina, tačnije od kada je njen partner i otac njenog deteta brutalno ubijen u Los Anđelesu.

“Još uvek sam u haosu”, iskrena je London i dodaje: “Verovatno bih trebala da pitam prijatelje koliko sam napredovala, jer lično ne osećam da sam stigla bilo gde. Prijatelji i zajednica mi pružaju veliku podršku, ali molitve me podižu. Da nije milosti božije verujem da bih sada puzila kroz život.”

Reper Ermis Džozef Esgedom, koji je nastupao pod umetničkim imenom Nipsey Hussle, izrešetan je 2019. godine ispred svoje prodavnice u Los Anđelesu, i to pred četvorogodišnjom ćerkom. Iza sebe je ostavio album "Victory lap", koji je bio nominovan za Gremi nagradu, a tokom decenijske karijere sarađivao je sa velikim zvezdama, među kojima su 50 Cent, Kendrik Lamar, Snoop Dogg i Childish Gambino.

Pored sopstvene borbe, London je duboko posvećena pomaganju svojoj deci da se oporave od tragičnog gubitka, posebno sedmogodišnjem sinu koga je dobila sa reperom.

“Stariji sin ima četrnaest, a mlađi sedam godina, i stalno im govorim da je u redu osećati tugu. Tugujem sa njima, slušam ih i podržavam”, kaže London, dodajući da ih ohrabruje da kroz Nipsijevu muziku, kao i pisanjem pisama, izraze svoja osećanja prema njemu.


Na petu godišnjicu Nipseyjeve smrti, London je na Instagramu podelila emotivnu objavu; “Ako me poznaješ, znaš da je mart uvek težak za mene, 31 dan zadržavam dah… Energija nikada ne umire…“


“Naša ljubav je bila čista. Osećala sam se sigurnom. Njegove poruke o životu su mi postale jasne tek kada sam ga izgubila. Nipsey je bio čovek koji je duboko verovao u Boga i oslanjao se na autentičnost, a autentičnost ne možeš kupiti, niti lažirati”, zaključuje Lauren London.

Ceo intervju možete pogledati ovde.