Home MUSIC Porodica Tupaka Šakura istražuje Didijevu vezu sa ubistvom repera

Porodica Tupaka Šakura istražuje Didijevu vezu sa ubistvom repera

Šakurova porodica angažovala je poznatog advokata Aleksa Spira

20
0
Foto: Youtube printscreen

U septembru prošle godine Dvejn Kit Dejvis, uhapšen je i optužen za ubistvo repera, 27 godina nakon što je smrtno stradao u pucnjavi u Las Vegasu.

Dejvis je ranije tvrdio da mu je Didi ponudio milion dolara da ubije Šakura. Izveštaj američke uprave za suzbijanje narkotika (DEA) i Ministarstva pravde SAD o intervjuu sa Dejvisom iz 2008. godine kaže da je on tvrdio da je Šon Didi Kombs rekao da “treba da se otarasi Šuga Najta i Šakura“ i da je Dejvisu ponudio novac da “reši problem“.

Šakurova porodica je sada angažovala poznatog njujorškog advokata Aleksa Spira da istraži navodnu vezu između smrti repera i Pi Didija. Spiro je jedan od vodećih advokata u šoubiznisu, a nedavno je zastupao Aleka Boldvina.

Didi je još 2008 negirao bilo kakvu povezanost sa pucnjavom. “Ta priča je laž. Potpuno je smešno i neistinito. Ni Notorious B.I.G. ni ja nismo znali ništa o napadu pre nego što se dogodio, tokom ili nakon što se dogodio”, rekao je on tada.

Prošlog meseca, Pi Didi je uhapšen u Njujorku i optužen za seksualnu trgovinu, reketiranje i transport radi prostitucije. On se izjasnio nevinim po svim tačkama optužnice.