Home MUSIC Sajsi MC objavila novi album “Mater”

Sajsi MC objavila novi album “Mater”

20
0
Foto: Youtube printscreen

Sajsi MC danas je objavila svoj najnoviji album “Mater” koji je dostupan na svim muzičkim servisima.

Album predstavlja fuziju više žanrova iako preovladava rep, a nosi naziv “Mater”, po jednoj numeri sa albuma.

Nakon sada već uspješnog najavnog singla “Fux Deluxe” album sadrži još čak 12 novih pjesama koje se bave različitim temama uz britke tekstove, što je i karakteristično za Sajsi MC.

Pored spota za vodeći singl Fux Deluxe, ona je danas objavila još jedan spot za pjesmu “Fashion 4 life” koja i otvara album.

Foto: Promo

Album je nastao u saradnji sa producentom Andrijom Gavrilovićem koji se krije iza alijasa A.N.D.R. uz dodatak jedne pjesme producenta Thicc Boi, pa tako Sajsi možemo čuti po prvi put u nekim žanrovima, kao što je akternativni rok ili dens pop, ali tu su i pjesme poput “Stare fuxe” ili “Pe i Ku” koje zvuče kao Sajsi MC koju je publika zavoljela tokom prethodne dvije decenije.

Na albumu Sajsi MC je ugostila nekoliko izvođača, tu je reperka nove generacije Mlada Beba, ove godine i na njenom albumu, pjesma sa riječkim rep duo Krankšvester, a tu je i mladi umjetnik i internet senzacija, Filarri.

Sajsi ističe da je rad na ovom albumu i proces pravljena pjesama potpuno drugi nivo za nju i da će publika to sigurno primijetiti.

“Ovo je moj šesti album i prvi put ovoliko pjevam, ogromna novina za mene. Mater predstavlja novinu za mene u mnogo pravaca i značenja”, dodala je Sajsi MC.