Home SHOWBIZ Trijumfalni nastup Selin Dion u Parizu je laž?

Trijumfalni nastup Selin Dion u Parizu je laž?

Stručnjaci iz muzičke industrije tvrde za francuski list Liberation da je nastup proslavljene Kanađanke na Olimpijskim igrama u Parizu unapred snimljen!

21
0
Printscreen/X: Celine Dion

Armada fanova Selin Dion je ogorčena zbog izveštaja u francuskim novinama, koji tvrdi da je pevačica koristila unapred snimljeni ton na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu. Spekulacije su krenule samo dan nakon što je Selin objavila singl svog olimpijskog nastupa “Hymne à l’amour – Live from the Olympic Games Paris 2024” na platformama za strimovanje.

Dnevni list Libération izneo je ove optužbe u članku pod naslovom: “Da li je Selin Dion pevala na plejbek tokom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara?”. U tekstu se navode izjave nekoliko cenjenih stručnjaka iz muzičke industrije koji se apsolutno slažu da je nastup Kanađanke bila korigovana reprodukcija i da je “bez trunčice sumnje” unapred snimljen.

Međutim, pevačicini obožavaoci su, najblaže rečeno – pobesneli zbog ovih tvrdnji:

“Nemate važnije informace koje biste preneli? Zašto je omalovažavate? Koji su vaši porivi?”, suknuo je jedan od fanova na platformi X, dok su se ostali uglavnom složili da ih čak ni ne zanima da li je pevala uživo i da im niko neće oduzeti emociju koju su doživeli u tom trenutku.

“NE ZANIMAJU NAS VAŠE KONTROVERZE! Čestitamo Selin Dion na nastupu!”, pljuštali su komentari.

Predstavnicima Selin Dion još uvek se nisu oglasili povodom teških optužbi koje je izneo francuski Libération.

Podsetite se prvog nastupa proslavljene pevačice od kako joj je dijagnostifikovan sindrom ukočene osobe: