Home MUSIC Adi Šoše najavio solističke koncerte u mts Dvorani

Adi Šoše najavio solističke koncerte u mts Dvorani

Uoči prvog nastupa pevač poručuje: Daću sve od sebe da koncert bude romantičan i magičan

40
0
Foto: Filip Olćan, mts Dvorana

Uveliko vlada interesovanje za novembarski kocert Adija Šošea, koji je već rasprodao prvu mts Dvoranu, a perpsektivni mladić koji je svojim glasom osvojio region, na konferenciji za novinare je govorio o svojim prvim nastupima u srpskoj prestonici koji mu predstoje. Naime, mladi, bosansko-hercegovački muzičar će sa svojim “AL Music Bendom” održati prvi solistički koncert u Beogradu, 29. oktobra,a potom i 13. novembra.

Iako je za samo tri dana rasprodao koncert u Lisinskom u Hrvatskoj i zakazao još dva datuma, i pored toga ostaje skroman i na zemlji: “Meni se sve to jako brzo desilo, jer ja nastupam samo nešto više od tri godine, iako se muzikom bavim nešto duže. Cilj mi je samo da budem još bolji i kvalitetniji”, kaže mladi pevač.

Šoše ističe da uprkos brzini prodaje koncerata, ipak ima tremu od nastupa pred Beograđanima: “Ja nisam iskreno tremaroški tip, ali uvek imamo onu pozitivnu tremu pet minuta pred izlazak na scenu. Biće komplikovano”, ističe Šoše.

Adi Šoše spada u jednog od najtalentovanijih i najtraženijih pevača nove generacije, a 2023. godine je upravo u mts Dvorani zablistao, osvojivši drugo mesto glasovima publike na Beogradskom proleću, izvodeći kompoziciju "Pusto ostrvo".

"Tada sam imao neviđenu tremu, i prvo što sam pomislio je kada ću sam doći ovde da nastupam. Do danas se sve veoma promenilo i sazreo sam u muzičkom smislu, a publika se naglo proširila", zaključuje Šoše.

U riznicu svojih hitova upisao je i nedavni duet su Tonijem Cetinskim “Sve ili ništa”, ali i brojne nastupe širom regiona, gde ga publika uvek rado dočekuje.

I za kraj, i iščekivanju koncerta u kultnoj beogradskoj dvorani, Adi Šoše publici poručuje: “Dođite u što većem broju, učinićemo da bude romantično, magično i posebno veče!”

Podsetimo pesme koje će izvoditi na koncertu u mts Dvorani su: “Nije lako biti ja”, “Šteta zar ne”, “Pusto ostrvo”, “Od jeseni do proljeća” , “Ne dam te”, “Put do tebe”, “Zabranjena riječ”, “Najlepši cvijet”…