Home MUSIC Dženan Lončarević za Dan zaljubljenih u mts Dvorani 

Dženan Lončarević za Dan zaljubljenih u mts Dvorani 

“Nastavljam koncerte na mestu gde sam ove godine održao najbolje nastupe u karijeri“, poručio je poznati pevač

30
0
Vizual mts Dvorana

Dan zaljubljenih u mts Dvorani 2025. godine obeležiće nastup poznatog domaćeg pop-rok pevača Dženana Lončarevića, koji je početkom ove godine napravio pravu ekspoloziju svojim ponovljenim nastupima u poznatoj beogradskoj Dvorani.

Poznat i po svojim etno izvedbama, ali i pretežno romantičnim stihovima, jedan od omiljenih muzičara sa ovih prostora, unapred se raduje susretu sa Beograđanima i poručuje: ” Februara 2024. godine održao sam koncerte u mts Dvorani koji su mi jedni od najboljih u karijeri. Želim da se taj osećaj ponovi. Neizmerno se radujem susretu sa publikom i iskren da budem, očekujem uzavrelu koncertnu atmosferu, da sa ovdašnjom publikom, moj bend i ja – ponovo budemo kao jedno.”

U elektrik verziji, ali i čistim gitarskim solo izletima, Lončarević će beogradskoj publici odsvirati i otpevati neke od svojih najpoznatijih hitova, kao što su: “Ludujem”, “Laufer”, “Loša”, “Cvete beli”, “Dao sam ti srce”, “Kazino”, “Nikome ni reč”, ali pesme novijeg datuma.

Kako je najavljeno, praćen standardnom ekipom u sastavu: Emir Zukić ( klavijatura ), Marko Širkovski ( bas gitara ) i Damjan Đorđević ( bubanj ) – Lončarević će uz autorske pesme, odsvirati i po neku obradu “Bjelog dugmeta”, “Kerbera”, Dino Merlina…

Poznat i po čuvenom učešću u Muzičkom toboganu, u kome je kao devetogodišnji dečak izveo pesmu “Tugo nesrećo” sarajevskog benda “Crvena jabuka”, Dženan Lončarević svoj uspon doživljava od 2006. godine, kada i počinje da se pojavljuje po brojnim festivalima sa kojih je poneo i značajne nagrade. Pesmom “Nikome ni reč” iz 2007. godine počinje svoj vrtoglavi karijerni uspon.