Home SHOWBIZ Sofija Vergara ponovo slobodna?

Sofija Vergara ponovo slobodna?

Jedna od najplaćenijih televizijskih glumica nagovestila je da je njena veza sa ortopedskim hirurgom prošlost

26
0
Printscreen: Youtube / Podium Podcast

Zvezda serije Moderna porodica, u razgovoru za Us Weekly, suptilno je otkrila da je zatvorila romantično poglavlje sa ortopedskim hirurgom Džastinom Salimanom i da je ponovo slobodna. Na pitanje da li je Njujork savršeno mesto za ljubav, Sofija je uz osmeh odgovorila: “Totalno!”, objasnivši da ga savršenim mestom čini intelektualna elita koja živi u njemu, za razliku od Los Anđelesa u kome je svet iz industrije zabave dominantan.

Inače, spekulacije da je glumica u vezi sa uglednim hirurgom počele su da kruže krajem prošle godine, a vezu je obelodanila u aprilu, i to objavom fotografije na kojoj se vidi da je operisala koleno. Uz foto je osvanuo i šarmantan opis: “Ako ikada operišete koleno, obavezno pronađite zgodnog doktora koji će te noći spavati pored vas!”.

Javnost nikad nije saznala zašto je glumica morala da se podvrgne hirurškoj intervenciji, ali je saznala za hirurga, sa kojim je započela vezu neposredno nakon razvoda od Džoa Manganijela. Nekada najplaćenija televizijska glumica, otvoreno je govorila da se od Džoa razvela zato što je on želeo decu, a ona nije želela da bude stara majka i poentirala da to ne bi bilo fer prema bebi.

“Dobila sam sina sa 19 godina, koji sada ima 32 godine, i spremna sam da budem baka, a ne majka”, izjavila je za portal El Pais.

RECIKLAŽA, RECIKLAŽA…

Brak sa Džoom je završen tiho, bez skandala, a Sofija je iz njega izašla bogatija za tetovažu (slovo J), o kojoj je govorila u emisiji The Talk.

“J označava početno slovo imena mog bivšeg muža, ali sada ga više nema”, izjavila je i dodala kroz smeh: “Šta više mogu poželeti? Izlazim sa nekim čije ime isto počinje na J! Reciklaža, reciklaža!”