Home ART & CULTURE Hapšenja na izboru za dvojnika Timotija Šalamea

Hapšenja na izboru za dvojnika Timotija Šalamea

22
0
Printskrin: youtube.com/@TODAY

Na Menhetnu se održalo takmičenje za najboljeg dvojnika glumca Timotija Šalamea. Okupilo se više od hiljadu takmičara, a pravu je euforiju izazvao i sam Timoti kada se pojavio na događaju. On je, uz telohranitelje, pozirao i fotografisao se sa okupljenim obožavateljima koji su bili odeveni poput njegovih likova, kao što su Vil Vonka iz istoimenog filma ili Pola Atreida iz filma Dina.

Takmičenje je organizova Jutjuber Entoni Po, koji je pobedniku obećao 50 dolara. Nekoliko minuta nakon početka takmičenja i pre nego što je glumac došao, policija je naredila velikoj grupi u Vašington Skver Parku da se raziđe. Neki su uhapšeni i odvedeni u lisicama, a organizatori su kažnjeni sa 500 dolara za neprijavljeno okupljanje.

@dailymail

This man took home the top prize in a Timothée Chalamet look-alike competition after thousands of people showed up to New York’s Washington Square Park. #timoteechalamet #wonka #nyc #newyorkcity

♬ original sound – Daily Mail

Takmičenje se završilo kada je publika odabrala dvojnika, a na improviziranoj bini dvojnici su odgovarali na razna pitanja, kao što je je “kakve su mu namere sa “devojkom” Kajli Džener?”.

Osim toga, morali su pokazati i znanje francuskog jezika, ali i otkriti šta bi učinili da svet bude bolje mesto. Obožavateljke su takođe imale priliku izaći na “speed-date” s takmičarima. U svemu tome, srca publike osvojio je i odne pobedu dvojnik po imenu Majls Mičel, maskiran u Vilija Vonku, koji je iz torbe bacao slatkiše okupljenima

Na zatvaranju takmičenja usledilo je iznenađenje. Tada se pojavio pravi Timoti Šalame koji je čestitao i zagrlio pobednika.