Home ART & CULTURE Bela Remzi i Entoni Ramos: Ariana DeBose ne zna da peva!

Bela Remzi i Entoni Ramos: Ariana DeBose ne zna da peva!

Obožavaoci pružili glumici podršku nakon što su je kolege isprozivale da ne zna da peva na dodeli Filmskih nagrada po izboru kritičara

62
0
Foto: printscreen https://youtu.be/LLan-4ZtdNM?si=-k314QgqzSfe2mbO

Oskarovka Ariana DeBose postala je predmet kontroverze nakon nedavne ceremonije Critics Choice Awards, kada su se voditelji našalili u vezi njenih pevačkih mogućnosti.

Naime, tokom predstavljanja kategorije za najbolju pesmu, voditelji su naveli nekoliko poznatih glasova u muzičkoj industriji, uključujući Bili Ajliš, Leni Kravic i Dua Lipu, a zatim su dodali i DeBose, opisujući je kao glumicu koja misli da može da peva. Kamera je zatim fokusirala DeBose u publici, koja je pokazala iznenađenje i zbunjenost.

DeBose je izrazila nezadovoljstvo ovom šalom, a njeni obožavaoci su brzo odreagovali na društvenim mrežama.

DeBose, koja je i uspešna muzička zvezda na Brodveju i dobitnica Oskara, izrazila je svoje nezadovoljstvo na Instagramu rekavši: “Ne, nije mi bilo smešno” i dodala “lol”. Obožavaoci su podržali, izražavajući nezadovoljstvo šalom i kritikujući voditelje zbog nedoličnog komentara.

Doduše, neki su brzo opravdali voditelje, sugerišući da je šala možda bila rezultat scenarističkih promptera, mnogi su naglasili nepravednost prema Oskarovki, posebno s obzirom na njen izuzetan talenat i dosadašnje uspehe u muzičkoj i filmskoj industriji.

Pesma “I’m Just Ken” Ryana Goslinga osvojila je nagradu za najbolju pesmu, dok je DeBoseina zbunjena reakcija postala viralna na društvenim mrežama. Ova situacija podsetila je mnoge na raniju kritiku upućenu DeBose za njen rep nastup na Britanskim akademskim filmskim nagradama prošle godine.