Home MUSIC Belgrade Beer Fest predstavio hedlajnere za spektakularno izdanje 2024!

Belgrade Beer Fest predstavio hedlajnere za spektakularno izdanje 2024!

"Beogradski sindikat", "Dubioza kolektiv", "S.A.R.S", "Goblini" i "SMAK Plus" predvodiće omiljenu prestoničku manifestaciju: karte već dostupne preko eFinity aplikacije

300
0
BBF-2024-efinity-za-sajt-opšti
BBF-2024-efinity-za-sajt-opšti

Najveći festival muzike i piva demantovao je sve skeptike i “neverne Tome”, potvrđujući line up-om da domaća i regionalna scena i te kako živi, kao i da r’n’r muzika i dalje ima zavidnu fan bazu i svoje mesto pod suncem.

Tvrdokorni zaljubljenici u rokenrol imaće priliku da tokom četiri festivalska dana – od 20. do 23. juna na Ušću, uživaju u energičnim nastupima prvih headlinera Belgrade Beer Festa – “Beogradskog sindikata”, “Dubioza Kolektiva”, “S.A.R.S.-a”, “Smak Plus-a” i “Goblina” – legendarnih bendova koji su obeležili muzičku scenu ovih prostora.

Iz Skymusic-a, u čijoj organizaciji je Belgrade Beer Fest, rečeno je da je cilj da festival ostane jedan od vodećih muzičkih događaja na ovim prostorima i da će se potruditi da se ove godine svi veliki bendovi regiona nađu na Ušću, na glavnoj bini.

Kako je najavljeno, publiku očekuje još mnogo iznenađenja i odlične svirke, a ulaznice su već dostupne putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.