Home MUSIC Belgrade Music Week objavio prvi talas izvođaca, u prodaji EARLY BIRD ulaznice

Belgrade Music Week objavio prvi talas izvođaca, u prodaji EARLY BIRD ulaznice

Organizatori će najaviti drugi talas izvođača u utorak, 7. maj u 12h

102
0
Promo: Skymusic

Belgrade Music Week, najveći regionalni festival popularne muzike, objavio je prvi talas izvođača koji će zapaliti scenu i podići atmosferu do usijanja na Ušću od 28. do 30. juna. Ovogodišnji lineup obuhvata neke od najvećih imena na regionalnoj muzičkoj sceni, a među izvođačima koji su potvrdili svoje učešće su Desingerica, Henny, Popov, Pavlov, Nikolija, Inas i Corona & Rimski, što je izazvalo do sada neviđen hajp među fanovima.

Organizatori će najaviti drugi talas izvođača u utorak, 7. maj u 12h.

Na svim Efinity prodajnim mestima i dalje se beleže ogromne gužve, što jasno ukazuje na ogromno interesovanje publike za predstojeći festival, a sav kontigent FAN PIT ulaznica i VIP paketa prodat je za manje od 24 sata. Posebnu pažnju javnosti i medija izazvalo je dešavanje na eFinity prodajnom mestu u Beogradskoj areni, gde su Desingerica, Henny, Popov i Pavlov lično prodali prve EARLY BIRD ulaznice, čime su svojim najvernijim fanovima omogućili da ih kupe već od 890 dinara. Ova akcija je aktuelna od juče, a ulaznice se prodaju neverovatnom brzinom.

Foto: Skymusic

Podsetimo, Belgrade Music Week održaće se od 28. do 30 juna na Ušću i okupiće više od 25 izvođača popularne muzike iz čitavog regiona, a ulaznice za ovaj muzičko scenski spektakl dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj Kiosk trafika širom Srbije.