Home MUSIC Belgrade Music Week od 28. do 30 juna na Ušću, BLIND ulaznice...

Belgrade Music Week od 28. do 30 juna na Ušću, BLIND ulaznice sa 70% POPUSTA dostupne SADA

Prodaja ulaznica počela danas u podne

268
0
Promo: Skymusic

Od PETKA do NEDELJE – od 28. do 30. juna, Ušće će biti epicentar najvećeg i najpopularnijeg festivala urbane muzike na ovim prostorima – festivala Belgrade Music Week u organizaciji kompanije SKYMUSIC, koji će i u svom šestom izdanju ugostiti najveće regionalne zvezde popularne muzike i predvodnike i predvodnice novog muzičkog talasa!

Festival Belgrade Music Week će obeležiti nastupi više od 25 izvođača kao i najsavremenija audio-vizuelna produkcija, a najverniji fanovi već od danas, od podneva, imaju priliku da nabave BLIND ulaznice po najpovoljnijim cenama, sa čak 70 odsto popusta, po ceni već od 590 dinara! Aktuelna cena ulaznica važiće do ponedeljka u podne, kada će biti otkriveni i prvi izvođači ovogodišnjeg izdanja festivala Belgrade Music Week.

Ulaznice za Belgrade Music Week možete kupiti putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od hiljadu Mojkiosk trafika širom Srbije.