Foto: Youtube printscreen

Popularni beogradski producentski i DJ dvojac Innēr Sense, potpisnici Exitove Echosystem menadžment agencije, predstavio je novu pesmu „Feelings” za renomiranu diskografsku kuću SHÈN, čiji je osnivač niko drugi do zvezda ovogodišnje mts Dance Arene – Franky Wah!

Vođena moćnim ženskim džez vokalom i dubokim bas deonicama, traka je spremna da osvoji najveće plesne podijume, uključujući i mts Dance Arenu 14. jula, dok ćemo Franky Wah-a u Exitovom hramu elektronske muzike slušati prvog festivalskog dana, 11. jula!

Singl „Feeling” našao se na kompilaciji „The Next Gen Vol. 1”, koja okuplja sjajne izvođače i producente elektronske muzike u usponu, a činjenica da je zvezda ovogodišnjeg EXIT festivala Franky Wah uvrstila izdanje našeg dvojca na svom lejblu SHÈN svedoči njihovoj sve većoj popularnosti i internacionalnoj prepoznatosti. Innēr Sense su i potpisnici diskografske kuće EXIT Soundscape, a njihova traka “Older”, objavljena početkom godine, visoko se plasirala na vodećim melodic house i techno listama najpopularnije digitalne platforme za elektronsku muziku Beatport. Beogradski duo imaćemo prilike da čujemo na mts Dance Areni poslednjeg dana EXIT festivala, u nedelju, 14. jula.

Singl „Feeling” našao se na kompilaciji „The Next Gen Vol. 1”, koja okuplja sjajne izvođače i producente elektronske muzike u usponu, a činjenica da je zvezda ovogodišnjeg EXIT festivala Franky Wah uvrstila izdanje našeg dvojca na svom lejblu SHÈN svedoči njihovoj sve većoj popularnosti i internacionalnoj prepoznatosti. Innēr Sense su i potpisnici diskografske kuće EXIT Soundscape, a njihova traka „Older”, objavljena početkom godine, visoko se plasirala na vodećim melodic house i techno listama najpopularnije digitalne platforme za elektronsku muziku Beatport. Beogradski duo imaćemo prilike da čujemo na mts Dance Areni poslednjeg dana EXIT festivala, u nedelju, 14. jula.

Franky Wah, jedan od najtalentovanijih britanskih producenata i DJ-eva u strelovitom usponu, pažnju je privukao istaknutim izdanjima među kojima su „Not In Love”, „Come Together”, „Cry No More”, „You’re Not Alone” i niz drugih, koje će rasplesati Exitovov hram elektronske muzike u četvrtak, 11. jula. Svoju diskografsku kuću SHÈN osnovao je 2019, a prošlu godinu obeležila je istoimena rezidentura u klubu Chinois na Ibici, u koji se vraća i ovog leta. Njegova umetnička vizija dobija novi oblik kroz istraživanje i pružanje vidljivosti talentima na prvoj u nizu kompilacija „The Next Gen Vol. 1”, a pored dvojca Innēr Sense, na njoj su se našli IDQ, , Tom Westy, Warung & Boxer, i drugi.

Naredno izdanje EXIT festivala, sa temom EXIT Starseeds i sloganom „Probudimo naše supermoći zajedno“, biće održano od 11. do 14. jula 2024. na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz nulti dan, 10. jul, rezervisan za posebni program na Tesla Universe bini.