Home ART & CULTURE Drive in bioskop odložen zbog lošeg vremena

Drive in bioskop odložen zbog lošeg vremena

128
0
Cotinental promo

Usled nepovoljnih vremenskih uslova i kiše koja je najavljena u Beogradu, jedinstveni Drive-in-bioskop biće održan dan kasnije, tačnije – u subotu, 18. maja, na parkingu na Adi Ciganliji.

Biće to izuzetna prilika za ljubitelje svojih četvorotočkaša da odgledaju holivudski i svetski hit “Race for Glory: Audi vs. Lancia” na velikom platnu. Vruće kokice i multimedijalni sistem koji škripu guma i akciju sa platna prenosi direktno u zvučnike njihovih automobila doživljaj će učiniti kompletnim.

Vreme prikazivanja bioskopskog ostvarenja je ostalo nepromenjeno: od 20 časova u subotu, a ekskluzivnu priliku da prisustvuju ovoj projekciji imaće ograničen broj dobitnika besplatnih ulaznica. Ostalo je još par slobodnih mesta koja mogu da se obezbede preko online platforme u svega par klikova.


Sve ulaznice koje su do sada osvojene važiće i u subotu, a jedna karta važi za jedan automobil, sa najviše četiri osobe.

Uz podršku jednog od vodećih svetskih proizvođača pneumatika, nemačkog brenda Continental, ovaj bioskop donosi potpuno novi doživljaj filma, ali i sjajna šansa da se u Beogradu doživi deo atmosfere američke kulture pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, koja je proslavila koncept drive-in bioskopa na otvorenom.