Printscreen/Youtube Lionsgate Movies

Erotski triler “Strogo poverljivo” od prve klape punio je naslovnice tabloida, prvenstveno što u njemu glavnu rolu tumači žena koja je dve decenije harala modnim pistama i pojavljivala se na naslovnicama prestižnih modnih časopisa. S druge strane, režiju potpisuje njen sin koga je dobila nakon kratke romanse sa milijarderom Stivom Bingom.

Majku i sina, sada poznate kao dvojac Herli, mediji su uglavnom razvlačili zbog eksplicitnih scena seksa Elizabet i mlade glumice Džordžije Lok, koje je okom svog objektiva ovekovečio Demijan. S obzirom da je i scenario za “Strogo poverljivo” pisao namenski za svoju mamu – javnost je njihov odnos ocenila kao bizaran, a tome u prilog ide i sličnost majke i sina.

No, bivša manekenka i 22-ogodišnji režiser ne mare za tračeve, već ih i podstiču tvrdnjama da su kao blizanci i da se ne razdvajaju.

U eksluzivnom intervjuu za People, Elizabet je rekla da rad sa porodicom može biti napet, ali da je uživala na svakom setu tokom rađanja ove seksi misterije, kao i da se nije dvoumila da prihvati ulogu jer je davno obećala svom nasledniku da će igrati u njegovom prvom filmu.

  • Dala sam mu prvu kameru kad je imao oko osam godina i od tog trenutka, neprestano je snimao sve oko sebe. Pisao je scenarije. Pravio kratke filmove u kojima su glumili naši rođaci i prijatelji – kaže Elizabet.

Članovi glumačke ekipe uključivali su i poznate ličnosti, pa je Hju Grant igrao u jednom, kao i preminuli legendarni kriket igrač Šejn Vorn.

  • Ovaj film smo snimili za svega osamnaest dana, a kada imate tako kratak rok onda vam je svaka sekunda važna i svaki trenutak bitan. I zato vam je potrebna osoba koju poznajete – zaključila je Herlijeva.

Film će premijerno biti prikazan 5. aprila u Sjedinjenim Državama i Latniskoj Americi, a Liz je to najavila i preko svog Instagram profila:

SVE LJUBAVI ELIZABET LIZ HERLI

HJU GRANT: Bivša manekenka i glumica je bila u romantičnoj vezi sa Hju Grantom punih trinaest godina, uprkos tome što je glumac prevario sa prostitutkom, o čemu su mesecima nemilosrdno izveštavali mediji. I pored svega, par se razišao mirno, bez buke i ostali su u prijateljskim odnosima – toliko dobrim da je zvezda romantičnih komedija kum njenom sinu Demijanu.

STIV BING: Liz je u romansu sa producentom Stivom Bingom uplovila 2001. godine, a par je ubrzo dobio Demijana, kojeg je Bing odbijao da prizna. Ipak, DNK analizom utvrđeno je da je on dečakov otac i da je u obavezi da uplaćuje alimentaciju. Milijarder je 2020. godine skočio sa 27. sprata i sebi oduzeo život nakon što je duže vreme patio od depresije.

Da ni između njih nije bilo zle krvi, svedoči emotivna objava na Instagramu u kojoj se Elizabet oprostila od Demijanovog oca:

ARUN NAJAR: Godine 2002. započela je vezu sa tekstilnim biznismenom Arunom Najarom i udala se za njega 2007. u engleskom zamku. Međutim, par se ubrzo rastao, iako su se zvanično razveli tek 2011.

ŠEJN VORN: Nakon razvoda, Liz se verila za legendarnog australijskog igrača kriketa, ali je i ta veridba trajala kratko. Šejn je preminuo je 2022. godine u 52. godini od posledica srčanog udara, a manekenka i glumica se od njega oprostila preko bivšeg Tvitera potresnim rečima:

  • Kao da je Sunce zauvek zašlo iza oblaka. Počivaj u miru, moj voljeni.