Home MUSIC Garden Sessions koncerti u Botaničkoj bašti

Garden Sessions koncerti u Botaničkoj bašti

223
0
Foto: Promo

Garden Sessions koncerti u Botaničkoj bašti “Jevremovac” koji privlače veliku pažnju publike i važe za jedno od najatraktivnijih letnjih dešavanja u Beogradu, održavaju se četvrti put ove godine, a u okviru njih nastupaće Amadu i Marijam (25. jun) i Sananda Maitreja (26. jun).

Centar beogradskih festivala koji je organizator koncerata u Botaničkoj bašti priprema sjajne događaje koji će se u junu desiti u ovoj letnjoj muzičkoj oazi glavnog grada. Koncerti počinju u 20.30 časova.

Koncert Amadu i Marijam (25. jun u 20.30h)

Već preko 40 godina Amadu i Marijam radosno kombinuju svoju ljubavnu priču sa muzičkom karijerom, postajući, diskretno ali sigurno, najpoznatiji ambasadori malijske i afričke muzike širom sveta – zlatni status koji nose sa poletom i razigrano ga potvrđuju sa svakim novim albumom.

Koncert Sananda Maitreja (26. jun u 20.30h)

Rođen u Njujorku i odrastao u Americi, Sananda Maitreja se predstavlja kao umetnik, kompozitor, aranžer, producent, multiinstrumentalista, preduzetnik i postmilenijumski roker. Svira na osnovnim instrumentima roka: bubnjevi, bas, gitara i klavijature, kao i nekoliko drugih instrumenata, od početka svoje profesionalne karijere sam piše, aranžira i producira svu svoju muziku, a sarađuje i sa drugim vrhunskim umetnicima i producentima.