Home ART & CULTURE Glumci napisali pismo filmu “Za danas toliko”

Glumci napisali pismo filmu “Za danas toliko”

Topla priča o ljubavi i porodici koja neopterećena svakodnevicom zaljubljeno korača kroz život osvaja domaću publika, a nije prošla neopaženo ni među glumcima

87
0
Fotografije: MCF MegaComFilm promo

Srpske zvezde su napisale pismo u kome su na maštovit način iskazali impresije koje je na njih ostavila saga o porodici Šarenac, režisera Marka Đorđevića.

Sergeja Trifunovića film je nasmejao, razgalio i raznežio toliko da se posle njega oženio.

  • Dragi moj “Za danas toliko”, ti si najbolji Čehov još od Antona Pavloviča. Želim da te svi pogledaju jer si čaroban. Srdačno tvoj – napisao je Sergej.

Vesna Trivalić se ostvarenju Marka Đorđevića obratila sa Dušo:

  • Želim da ti napišem najlepše ljubavno pismo ali ne umem tako nežno, tako brižno i snažno kao ti. Mili moj, sad kad znam da si tu i za mene, ja ću ti dolaziti. Rekao si da mogu. Kad god mi ustrebaš. U slavu života,
    Za danas toliko. Vesna Trivalić.

Glumica Jovana Stojiljković je film upoznala na FEST-u.

  • Ono veče je bilo posebno i magično! Imala sam osećaj kao da se znamo ceo život. Smejala sam se, rastužila… Pomerilo me je sve to. Podsetila sam se koliko volim ljude koji me okružuju, a opet i koliko nedostaju oni koji više nisu tu. Ipak uz mnoštvo zagrljaja svih koji su se okupili te večeri zahvaljujući Tebi i u slavu Tebe, glavni utisak mi je zajedništvo, ljubav prema životu i bezbroj osmeha! I da, čujem da dolaziš u razne gradove širom Srbije. Svima sam prenela utiske i savetovala ih kako bi obavezno trebalo što pre da te upoznaju! Pripremi se, biće ih u velikom broju, sigurno! Živeo mi! Da traješ dugo u našim srcima.

Milica Janevski obratila se Šarencima, porodici kao protagonistima filma, čije članove Vasu, Mocu, Višnju i Martu tumače Nikola Rakočević, Filip Đurić i Ivana Vuković i devojčica Miona Pejković.

  • Dragi Šarenci, za mene je ovaj film podsetnik na nekoliko stvari koje, vrlo često, zaboravljamo. A to su ljubav, podrška, briga o drugima i prijateljstvo. Dokle god ima nekog da čupavce napravi i nekog da se oko istih okupi, život ima smisla – napisala je glumica i zahvalila se kolegama na smehu i suzama koje su proizašle iz lepote.

Pogledajte trejler!