Foto: Promo

Arsenal Fest je, u saradnji sa Organizacijom za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora, raspisao konkurs za mlade autore iz Srbije, sa ciljem decentralizacije kulture.

Ako ste kantautor, di-džej ili imate bend, možete se prijaviti na prvi šoukejs koji će biti održan na tri lokacije 17. maja u Kragujevcu. Samo osam izvođača, koje će odabrati stručni žiri, dobiće priliku da predstavi svoj rad kragujevačkoj publici i postati deo Arsenal priče”, piše u objavi na Facebook stranici festivala.

Ideja organizatora ovog šoukejsa jeste razvijanje mlade muzičke scene Srbije, stvaranje mesta na kome će mladi imati priliku da se afirmišu, a onda jednog dana budu i hedlajneri velikog festivala kao što je Arsenal.

Prijave za ovu pravu muzičku avanturu otvorene su sve do 1. maja, a link možete pronaći ovde.

Više informacija, možete podražiti ovde.

Da podsetimo, na Arsenalu 2024. nastupa Zdravko Čolić sa simfonijskim orkestrom, Kijanu Rivs sa svojim bendom Dogstar, Bijelo dugme će nastupiti 28. juna, a onda će 29, zagrmeti i rokeri iz Las Vegasa – Palaye Royale.

Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation, Sivert Hoyem, Circa Waves, Nik West, Lil Pump, Partibrejkers, Goblini, Keni nije mrtav, Jarboli… samo su neka od imena koja će stvarati magiju u Kneževom Arsenalu.

Cena pojedinačnih ulaznica za Arsenal Fest 2024 je 2500 dinara, dok komplet za sve tri festivalske večeri košta 5000 dinara. Karte mogu da se nabave putem sajta www.tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima.