Home SHOWBIZ K-pop pevačica ostavila dečka zbog fanova

K-pop pevačica ostavila dečka zbog fanova

Malo je fanova koji su tako lojalni i posvećeni kao oni u svetu K-popa, ali postoji mračna strana njihovog divljenja - nemilosrdna posesivnost koju je na svojoj koži osetila Karina, jedna od najvećih muzičkih zvezda u Južoj Koreji

67
0

Pevačica popularnog K-pop sastava “aespa” prolazi nedeljama kroz agoniju, a sve je počelo kada su njeni obožavatelji saznali da je u vezi sa glumcem Lee Jae Wook-om.

Optužili su je za izdaju i da će bojkotovati njenu muziku, a zatim se sjatili ispred njene agencije i ispisali na kamionu preteću poruku – “Zar ljubav koju ti pružamo nije dovoljna?”.

Ovo je toliko uplašilo Karinu, da je odmah ostavila mladog glumca, izvinila se svima, obećala da će se uozbiljiti i potpuno posvetiti karijeri.

Inače, ovo nije jedini primer kakav uticaj obožavatelji imaju na pop zvezde u Južnoj Koreji i Japanu. Ranije je bila uobičajena praksa da popularnim pevačima agencije zabranjuju da izlaze, kao i da imaju mobilne telefone, a i dan danas priznanje romantičnih veza se smatra skandaloznim. Takođe, u Japanu su mnoge pop zvezde u svojim ugovorima vezane klauzulama “za zabranu izlaska”, a za venčanje im je potrebna posebna dozvola.