Printscreen: Youtube / Camila Cabello

Skroro osam godina nakon što je napustila Fifth Harmony pevačica je detaljno objasnila javnosti zbog čega je donela takvu odluku.

Kamila Kabeljo nije želela nikome da se zameri, iako su fanovi širom sveta bili su slomljenih srca kada je najavljeno 2016. da će se rastati od svoje četiri koleginice iz popularnog ženskog benda.

Razlog je veoma jednostavan i svodi se na njenu strast prema pisanju pesama.

Mogu se setiti buđenja na turneji,” rekla je nedavno tokom intervjua u emisiji Call Her Daddy, “i odlaska u svoju hotelsku sobu oko 7 ujutru kako bih pisala pesme jer nisam mogla to da radim pred svima. Imala sam neverovatnu potrebu da stvaram. I prvo što sam pomislila bilo je to da možda želim da pišem za druge. Međutim, zapravo sam želela da pevam ove pesme sama“.

Pevačica je otvoreno govorila o udaljavanju od vizija grupe i priznala da više nije osećala sreću ni povezanost.

Iako se bend dve godine nakon Kamiline odluke zvanično raspao, Kamila se osvrnula na radosne zajedničke trenutke i individualni napredak u grupi.

Međutim, odlazak je sa sobom doneo tenzije, uključujići i konfliktna izveštvanja o tome da li je Kamila zaista najavila koleginicama unapred svoju odluku, na šta mlada pevačica komentariše da jeste i da je u dobrim odnosima sa bivšima članicama benda.

Zanimljiv je podatak da u pesmi “Psychofreak” sa njenog albuma “Familia” koji je objavljen te godine, postoji stih: “Ne krivim devojke za to kako je ispalo.”