Photo: Umberto Fratini / Gorunway.com

Regionalni superstar Jelena Karleuša danas je u uz mnoge svetske zvezde šetala pistom na najiščekivanijoj reviji Pariske nedelje mode.

Brend Vetements kreatora Gurama Gvasalie, jednog od braće koja stoje i iza brenda Balenciaga, vratio se na modnu scenu spektakularnom revijom na kojoj su pored Jelene Karleuše, modela Georgine Rodriguez žene čuvenog fudbalera Ronalda, glumice Marcie Cross, pistom šetali i svetski poznati top modeli poput Natalie Vodianove, Vini Harlou, Valentina Ferer i mnogi drugi.

Foto: Miloš Miletić

U pariskom paviljonu Cambon, prvi red bio je rezervisan za neke od najpoznatijih ličnosti iz sveta mode, muzike, i filma. Brend Vetements medju svojim ambasadorima okuplja i zvezde poput Madone, Niki Minaž, Kardi B, Kendal Džener i druge svetski poznate ličnosti, a sada i našu Jelenu Karleušu.

Foto: Miloš Miletić

Modni izraz JK odavno je poznat i van granica Balkana, što je potvrdila i ova saradnja. Kreator je Jelenu još protekle jeseni ugostio u Vetements HQ gde su mesecima radili na pripremama i fitinzima za današnju reviju.

Nakon Vetements revije, Jelena će biti zvezda revije još jednog od trenutno “najvrelijih” novih modnih brendova.