Home SHOWBIZ Karmen Elektra postaje zvanično Karmen Elektra

Karmen Elektra postaje zvanično Karmen Elektra

Američka glumica, pevačica i model podnela je zahtev da svoje pravo ime Tara Li Patrik zvanično promeni u Karmen Elektra, pod kojim je publika poznaje od ranih 90-tih

143
0

Elektra je zahtev podnela sudu krajem prošle godine, tako da se odluka još čeka. S obzirom da je u Sjedinjenim Američkim Državama postupak promene imena brz, veruje se da neće dugo čekati.

Strani mediji kao zanimljivost izdvajaju podatak da se Karmen udavala nekoliko puta, ali da prezime nije menjala. Njena ljubavna i bračna biografija sadrži spisak slavnih imena, među kojima je najpoznatiji – Denis Rodman. Par se venčao 1998. godine u kapelici u Las Vegasu, ali su poput mnogih koji su sklopili brak u “gradu greha” tražili poništenje posle samo devet dana. Slavni košarkaš Bulsa je istakao da nije bio priseban kada je oženio Karmen.

Nakon Rodmana, glumica je tri godine bila u braku sa gitaristom Dejvom Navarom. Utehu je pronašla u muzičaru Robu Patersonu, iako su bili vereni, do venčanja nije došlo zbog njegove nevere. Potom je pala je u naručje Sajmonu Kauelu, sa kojim je raskinula 2013. godine.

Inače, glumica i manekenka bila je se*s simbol devedesetih godina, a zanosne scene u sada već kultnoj seriji “Čuvari plaže” sa Pamelom Andreson se i danas prepričavaju! Međutim, ova fatalna lepotica je već dugo na margini Holivuda.
No, ono što joj niko ne može osporiti, to je besprekoran izgled i u šestoj deceniji!

Iako joj ne uspeva da povrati staru slavu, pre nekoliko godina je izdala priručnik “How To be Sexy”, kako bi pomogla ženama širom sveta da vole sebe i svoje telo.

Instagram profil ove glumice možete pogledati ovde.