Home SHOWBIZ (FOTO) Kim Kardašijan pomera modne granice na crvenom tepihu Met Gale

(FOTO) Kim Kardašijan pomera modne granice na crvenom tepihu Met Gale

91
0
Printscreen/YouTube E!News

Strukiranim srebrnim korsetom, koji se nastavlja na prozirnu haljinu upotpunjenu lišćem i razbarušenom kosom, rijaliti zvezda je u potpunosti odgovorila na temu večeri koja je glasila – “Bašta vremena”, zasnovanu na temi izložbe “Uspavane lepotice: Ponovno buđenje mode”.

Kim se prvi put pojavila na “modnom Oskaru” 2013. godine u pratnji tadašnjeg dečka Kanjea Vesta, a za dekadu učestvovanja pomerila je granice, ne samo odgovarajući na zahtevne teme prve dame Voga Ane Vintur, već i u njenom pogledu na modu. Da je za nju Met Gala svojevrsna olimpijska diciplina dalo se naslutiti već 2019. godine kada je obukla toliko uzan kostim da je bila spremna da se upiški da ne bi morala da ide u toalet, a imala je problema sa disanjem i sedenjem. Nakon jednogodišnje pauze uzrokovane pandemijom, Kardašijanova se vratila na crveni tepih sledeće godine, noseći hrabro crno Balenciaga izdanje koje ju je pokrivalo od glave do pete.

Baš kada su fanovi pomislili da ne može ići dalje, osnivačica SKIMS-a izašla je na crveni tepih 2022. godine noseći ikoničnu svetlucavu haljinu boje kože Merilin Monro iz 1962., u kojoj je holivudska holivudska diva otpevala “Srećan rođendan” predsedniku Džonu F. Kenediju. Kim nije krila želju da nosi ovaj artefakt, koji je vlasništvo muzeja Ripley’s Believe It Or Not. U nadi da će se uklopiti u haljinu, smanjivala je kalorije i nosila sauna odelo dva puta dnevno uz druge protokole. Da bi se potpuno transformisala, provela je četrnaest sati farbajući kosu u platinasto plavu boju.