Home MUSIC Kopaonik Music Week & hotel GREY Kopaonik najavljuju muzički vikend na srebrnom...

Kopaonik Music Week & hotel GREY Kopaonik najavljuju muzički vikend na srebrnom vrhu: Lepa Brena i Zdravko Čolić zatvaraju sezonu

Više informacija potražite na musicweek.rs

51
0
Promo: SKYCORP

Posetioci ovogodišnjeg festivala Kopaonik Music Week imaju priliku da uživaju i u EKSKLUZIVNOJ PONUDI u okviru paketa GREY Kopaonik, koja obuhvata 2 NOĆENJA za 2 OSOBE u luksuznom ambijentu hotela GREY Kopaonik, kao i 2 ULAZNICE za oba koncerta u sklopu festivala Season Closing by Kopaonik Music Week!

Za nezaboravan završetak zimske sezone na Kopaoniku, Kopaonik Music Week predstavlja ultimativni muzički doživljaj uz nastupe dve najveće regionalne zvezde – Lepe Brene i Zdravka Čolića!

Mesto dešavanja je prepoznatljivi Event Hall hotela GRAND, gde će se održati spektakularni koncerti 15. i 16. marta, i gde posetioce, uz spektakularnu SKYMUSIC produkciju i vanvremenske hitove koji su obeležili mnoge generacije, očekuju 2 dana nezaboravnog provoda uz vrhunsko, luksuzno iskustvo.

Interesovanje za predstojeći događaj na najpopularnijoj zimskoj destinaciji je nezapamćeno, pa vam Kopaonik Music Week savetuje da svoje mesto za ovaj zimski spektakl završnice rezervišete već danas i uživate u vrhunskom doživljaju i nezaboravnom vikendu na vrhu planine.

Ulaznice i rezervacije stolova za koncerte Lepe Brene i Zdravka Čolića dostupne su na broju +381 60 6670 318, dok za smeštaj i rezervaciju dvokrevetnih soba možete pozvati +381 60 8090 900. Više informacija potražite na musicweek.rs.