Foto: MM

Izuzetnim glasom, sofisticiranim stajlingom i dubokim emocijama, naša operska diva očarala je publiku na Kolarcu i novosadskoj Sinagogi. Uz pratnju Zrenjaninske filharmonije, a pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, Nešićeva je još jednom potvrdila svoj status kao jedan od najboljih soprana na našim prostorima.

Interpretacijama poznatih arija, poput “Granada”, “Mamma”, “Chitarra Romana” i mnogih drugih čuvenih arija diva je delila ljubav i strast prema muzici sa publikom, koja je nagrađivala ovacijama.

Uz neodoljiv glas sopranistkinje i virtuozno izvođenje Zrenjaninske filharmonije, ovo koncertno iskustvo ostavilo je dubok trag u srcima prisutnih. Marija Nešić je pokazala ne samo svoje izuzetne vokalne sposobnosti već i sposobnost povezivanja s publikom na jedinstven način. Izuzetno muzičko putovanje sigurno će dugo ostati u sećanju svima koji su sebi priuštili ovu privilegiju da prisustvuju ovom muzičkom spektaklu.

Pored brojne publike koncert su podržale i mnoge poznate licnosti madju kojima su glumice Jana Milić i Ivana Dudić, Suzana Manćić, Milka Forcan, Anita Lazić i mnogi, mnogi drugi.