Home MUSIC Marko Bošnjak i Iva Lorens objavili najvreliji duet!

Marko Bošnjak i Iva Lorens objavili najvreliji duet!

Savršen saundtrek za divlje letnje noći! Ova pesma je nastala sasvim spontano, kako i nastaju najbolje stvari…

45
0
Vizual promo

Leto zvanično započinje “najhot” saradnjom regiona jer dve zvezde nove generacije – Marko Bošnjak i Iva Lorens predstavljaju “Asfalt” – savršen saundtrek za divlje letnje noći!

Marko i Iva su privatno odlični prijatelji i ova saradnja je bila samo pitanje trenutka, a nastala je spontano kako i nastaju sve najbolje stvari. Iva je pripremila “ljutu” pesmu koju je dodatno začinio producent Filip Majdak, a sve zajedno je “skuvano” u njegovom studiju tokom jedne noćne sesije.

  • Ova pesma je inovacija mog dosadašnjeg muzičkog izražaja jer volim da budem različit i da uvek iznenadim. Moja publika će sigurno biti iznenađena jer je drugačije od onoga što su od mene navikli da čuju, ali se nadam da će iznenađenje biti prijatno. Mislim da će pesma zapaliti radijski program i osvojiti srca slušaoca jer mami na ples i idealna je za ovo letnje vreme – rekao je o pesmi Marko.
  • Marko i ja se družimo već neko vreme i mislim da su svi očekivali da ako napravimo nešto zajedno da će to biti balada, ali volim što smo kroz ovu pesmu predstavili jednu zajedničku ljubav prema pop muzici i Berlinu u kome smo oboje živeli. Mislim da smo uspeli da napravimo pesmu koja će se slušati celo leto sa spuštenim prozorima tokom dugih vožnji i mamiti na ples na žurkama – izjavila je Iva.

Marko i Iva su spremni da na ove prostore beskompromisno unesu dah svežine i jedan novi talas zvuka. Pesmu su već premijerno izveli u Beogradu kao i na nedavnom zagrebačkom Pride-u. Reakcije publike su bile i više nego odlične, a za “Asfalt” su snimili i spot koji rediteljski potpisuje Domy Media.

Marko Bošnjak, dobitnik je nagrade Porin u kategoriji Novog najboljeg izvođača, jedan od najperspektivnijih muzičara nove generacije i najmoćnijih vokala domaće muzičke scene koji je svoju novu eru započeo odvažnom autorskom pesmom “Pusti me”. Beograđanka Iva Lorens glasi za regionalnu zvezdu svetskog kalibra koja oduševljava svakim novim singlom od kojih je najsvežiji bio “Dom” s kojim je zadivila na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju.