Home MUSIC Nikos Vertis ponovo među Srbima, zakazao koncert za 4. septembar na Tašu

Nikos Vertis ponovo među Srbima, zakazao koncert za 4. septembar na Tašu

Ženski deo publike će biti oduševljen

119
0
Promo: Skymusic

Nikos Vertis, grčka superzvezda, ponovo će osvojiti Beograd svojim neodoljivim šarmom i izuzetnim vokalom 4. septembra na stadionu Tašmajdan.

Popularni Grk vraća se na isto mesto gde je prošle godine održao spektakularni koncert koji je oduševio više od 10 hiljada posetilaca i za veoma kratko vreme postao glavni gradski događaj koji se ne sme propustiti. Stoga ne iznenađuje što će domaća publika u nešto više od godinu dana imati priliku da po drugi put uživa u poznatim melodijama poput “An Eisai Ena Asteri”, “Thelo na me nioseis” i drugim, a očekuje se da se Tašom i ovaj put zaori čuveno “Dobro veče Srbijo”, pozdrav kojim je Nikos Vertis otpočeo svoj prvi nastup u našoj zemlji.

Iako je sam pevač bio iznenađen prijemom kod publike (naročito ženskog dela), koja je sa njim pevala uglas svaki stih, njegova popularnost nije nikakva enigma, budući da su mnoge domaće zvezde, poput Saše Kovačevića i Aca Pejovića, prepevale neke od njegovih najvećih hitova. Dodatno, Nikos Vertis na svom zvaničnom YouTube kanalu broji blizu milijardu pregleda, a njegov status velike svetske muzičke zvezde potvrđuje se iz dana u dan.

Ulaznice za drugi beogradski koncert najveće grčke muzičke zvezde dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.