Home ART & CULTURE Objavljen datum emitovanja treće sezone hit serije “The Bear”

Objavljen datum emitovanja treće sezone hit serije “The Bear”

Za samo nekoliko nedelja, tačnije od 27. juna svih deset epizoda nove sezone biće dostupne na platformi Hulu

77
0
Printscreen/Youtube FX Networks

FX Networks je objavio tizer koji najavljuje novu sezonu serije “The Bear” i koji ne otkriva mnogo – osim činjenice da je kuvar Karmi definitivno izašao iz ostave u kojoj je ostao zaključan u finalu druge sezone.

Pored Džeremija Alana Vajta, koji će se ponovo naći u cipelama kuvara, Ebon Mos-Bakrah, Ajo Edebiri, Lajonel Bojs, Liza Kolon-Zajas, Ebi Eliot i Meti Metison ponavljaju svoje uloge, a prema saopštenju za medije, nove epizode će se ponovo fokusirati na napore Karmija i njegovog tima da restoran “The Bear” dovedu do vrha.


Prva sezona “Medveda”, koja je premijerno prikazana 23. juna 2022. godine, sastojala se od osam epizoda, dok druga sezona imala dve epizode više. Obe sezone pokupile su sjajne reakcije publike toliko da su postale medijski fenomen u rangu “Igre prestola”, “Čudnih stvari” ili “Srede”.

Druga sezona serije je čak bila najgledaniji program u SAD, na svim platformama. O kakvom se ostvarenju radi govori i podatak da je popularnost postigla bez velikih očekivanja i uz prilično skroman budžet. Besprekorno napravljena priča o vrhunskom kuvaru Karmenu Karmiju Berzatu (Džeremi Alen Vajt), koji preuzima malu porodičnu prodavnicu sendviča sa govedinom nakon samoubistva brata Mikija, ne samo da je navela kritičare i publiku da skandiraju njegov moto “Da, šefe”, već je postala pravi fenomen na mnogo različitih nivoa od priče preko glume i režije do muzike, mode i društvenog uticaja.


“The Bear” je dobila široko priznanje i kritičara (naročito zbog režiranja i nastupa glumaca) i brojna priznanja. Prva sezona je proizvela 13 nominacija za Emi, uključujući najbolju humorističku seriju i nominacije za glumu za Vajta, Mos-Bakraha, Edebirija, Džona Berntala i Olivera Plata. Druga sezona osvojila je tri glumačke nagrade: Džeremi Alen Vajt dobio je nagradu za najboljeg glumca u komediji, a za sporedne glumce njegove kolege Ajo Edebiri i Ebon Mos-Bakrah.