Printscreen: Youtube / Teddy Swims

Teddy Swims, soul kantautor koji osvaja muzički svet predstavio je zvanični muzički video za svoj najnoviji singl, “The Door” .

Ova pesma se nalazi na Swimsovom hvaljenom debitantskom albumu “I’ve Tried Everything But Therapy (Part 1)” koji je dobio velika priznanja i impresivan komercijalni uspeh. Album takođe obuhvata i ogromni hit “Lose Control” koji je dostigao drugo mesto na UK top listi singlova i prvo mesto na Billboard Hot 100 listi u SAD-u.

Deluks izdanje i svetsku turneju fanovi sa nestrpljenjem isčekuju, a prošireno izdanje izlazi 26. aprila ove godine i sadrži četiri nove pesme, pružajući još uvida u njegove introspektivne tekstove.

Ovaj izuzetni izvođač, koji je trenutno na svetskoj turneji pod nazivom “I’ve Tried Everything But Therapy Tour”, imaće priliku da nastupa širom Evrope, Velike Britanije, Novog Zelanda, Australije, Azije i SAD-a. Obimna turneja uključuje i nastup na popularnom četvorodnevnom festivalu u Čikagu, Lolapaluza.

Uspon debi albuma postavio ga je kao “silu u muzičkoj industriji“, a prvi singl “Loose Control” dostigao je preko milijardu strimova do danas i postao kulturni fenomen koji i dalje komunicira sa slušaocima širom sveta.

Sirove emocije istražene u pesmi dopunjuju očaravajući vizuali koji pružaju gledaocima da se povežu sa autorovom patnjom, prevazilaženjem boli i konačno, samopozdanjem.

Pogledajte video u linku ispod teksta: