Home ART & CULTURE Počinje sa radom treći OPEN AIR CINEMA pored GALERIJE

Počinje sa radom treći OPEN AIR CINEMA pored GALERIJE

Treći po redu letnji bioskop pod zvezdama na Sava Promenadi biće otvoren od 14. juna do 26. avgusta. Na džinovskom platnu na zelenoj površini ispred ulaza 4 u Galeriju svakog petka i subote prikazivaće se neki od najgledanijih filmova svih vremena, ali i najnoviji hitovi svetske i domaće kinematografije. Sve projekcije zakazane su za 20.30 časova, a ulaz je besplatan

55
0
Ilustracija: envato/maxxyustas

Svečano otvaranje Open Air Cinema powered by Superstar zakazano je za subotu, 15. jun, kada će biti prikazan film „Nedelja“ o životu i muzičkoj karijeri jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima Džeja Ramadanovskog. Specijalni gosti biće Husein Alijević Husa, Alen Selimi i Milica Janevski, koji su glumili u ovom filmu. Program počinje u 20 sati kada je organizovano druženje sa glumcima uz muziku DJ-a ja i posluženje idealno za tople dane.

Ljubitelji kinematografije moći će da ovog leta na najlepšem mestu u Beogradu, pored Save, uživaju u 22 filmska ostvarenja, među kojima su i „Pirati sa Kariba“, „Ratovi zvezda“, „Openhajmer“, „Barbi“, ali i brojni domaći naslovi poput „Kako je propao rokenrol“, „Bal na vodi“, „Ljubav i moda“, kao i prošlogodišnji srpski kandidat za nagradu Oskar – „Što se bore misli moje“.

Kako bi iskustvo gledanja filmova na otvorenom bilo podignuto na najviši nivo, posetioci na svom mobilnom telefonu mogu instalirati aplikaciju „Listen Everywhere“, ukoliko koriste Android uređaj, ili „Sennheiser MobileConnect“, ukoliko koriste IOS sistem. Ne zaboravite da ponesete slušalice kako biste uživali u najboljem zvuku.