Home MUSIC Rebel with a cello 4. jula na tvrđavi Kastel

Rebel with a cello 4. jula na tvrđavi Kastel

47
0
Printscreen: Youtube / HAUSER

Poznati čelista Stjepan Hauser biće glavna zvezda otvaranja Banjaluka Festa koji će biti održan na tvrđavi Kastel od 4. do 6. jula.

Jedinstveni muzički programi, kao i vrhunska produkcija, obeležja su ove manifestacije koja u Banjaluku dovodi najveće svetske i regionalne zvezde.

Buntovnik na violončelu i nekadašnji član popularnog sastava 2 CELLOS, Stjepan Hauser, jedna je od najautentičnijih pojava na svetskoj sceni.

Svoj talenat pokazuje na društvenim mrežama gde ga prati milionska publika, ali i na koncertima koji su vatromet energije, romantike, strasti i ljubavi koju najekstavagantniji performer na violončelu današnjice deli sa fanovima tokom svakog nastupa.

Prvi deo koncerta rezervisan je za uživanje u delima klasične i filmske muzike, a zatim će Hauser zasvirti “Let’s Get Loud“, “Livin la vida loca“, “Despacito“, „Señorita“ i druge latino hitove čije izvođenje prati i njegov izazovni ples.

Takođe, predstaviće novi nivo transformacije ritmičnog retro zvuka u moderne plesne numere sa novog solo albuma pod nazivom “The Player”.

Ovaj istinski muzički šou biće deo ovogodišnjeg Banja Luka Festa, koji je već ugostio najveće zvezde današnjice: Marizu, Yasmin Levy, Luz Kasal, Nemanju Radulovića, Stefana Milenkovića, Zdravka Čolića, Bajagu i Instruktore, Mariju Šerifović, Josipu Lisac…

Na portalu kupikartu.ba od srede, 17. aprila biće dostupne ulaznice za ovogodišnje izdanje Banjaluka Festa.