Printscreen/Pexels: Youtube/Selena Gomez

Još jedna od niza pauza od društvenih mreža mlade pevačice i glumice Selene Gomez ovog puta je izazvana zbog internet ,,skandala” koji se dogodio na dodeli Zlatnih globusa.

Tejlor Svift i Selena Gomez su bliske prijateljice, pa su, očekivano, na dodeli Zlatnih globusa u Los Anđelesu vreme provodile zajedno. Dokumentarac o liku i delu Tejlor Svift ,,Taylor Swift: The Eras Tour” bio je jedan od nominovanih za film koji je doneo najveću zaradu u godini, ali je na kraju izgubio od ostvarenja “Barbie”. Uhvaćen je trenutak kako Selena teši Tejlor jer nije osvojila priznanje, ali kasnije tokom večeri došlo je do još zanimljivijeg trenutka između dve drugarice.

Internetom kruži snimak gde, zajedno sa Keli Speri, suprugom glumca Majlsa Telera njih dve očigledno pričaju o glumcu Timotiju Šalameu koji nije krio svoju romansu sa rijaliti zvezdom, Kajli Džener.

Fanovi su počeli da analiziraju snimak, koji se ekstremnom brzinom raširio društvenim mrežama, a tvrde da je navodno Selena detaljno opisala trenutak kada je od Šalamea, zvezde novog filma “Wonka”, zatražila da se fotografišu, ali je Kajli Džener odbrusila da ne može. Podsetimo, Selena i Timoti su zajedno ranije igrali u filmu Vudija Alena ,,A Rainy Day In New York”, gde su glumili zaljubljen par.

Selena se još od pretprošle godine povlači sa interneta, koliko zbog informacija o ratovima koje su je pogodile ali i potrebe da bude u kontaktu sa sobom, tada je izjavila da je ,,odmor od društvenih medija najbolja odluka koju sam ikada donela za svoje mentalno zdravlje.”