Home ART & CULTURE Silvester Stalone optužen da je maltrertirao i omalovažavao sporedne glumce na snimanju...

Silvester Stalone optužen da je maltrertirao i omalovažavao sporedne glumce na snimanju serije “Tulsa King”

46
0
Foto: Promo

Agencija Rose Locke Casting iz Atlante bila je angažovana da kroz audicije pronađe glumce starije od 18 godina koji bi glumili u drugoj sezoni hvaljene serije “Tulsa King” sa Silvesterom Staloneom u glavnoj ulozi. Međutim, ono što se događalo na snimanju druge sezone postala je tema razgovora sporednih glumaca na privatnoj Facebook stranici.

Stalone i neimenovani reditelj optuženi su da su neke od glumaca koji su dobili male uloge u seriji nazvali “ružnima”, “kantom masti”, a jednom od njih su rekli da je “debeli tip sa štapom”.

Upravo je on na Facebooku naveo da ga je “duša zabolela” kad je čuo da ga tako opisuju. Zbog toga, agencija Rose Locke Casting napustila je rad na seriji “Tulsa King”. Navodno im je Stalone rekao da mu dovedu mlade devojke koje će ga okružiti.

Agencija Rose Locke Casting u nedelju je na svojoj Facebook stranici objavila da napušta seriju “Tulsa King”.

“Želeli smo da vam objavimo novosti o događanjima u našem svetu odabira glumaca. Odlučili smo se da se raziđemo s ‘Tulsa Kingom’. Završavamo sledeće nedelje i 12. u mesecu će biti naš zadnji dan. Sve najbolje želimo onome ko preuzme rad na seriji. Zahvaljujemo svima vama, izvrsnim umetnicima iz pozadine, na vašoj kontinuiranoj podršci”.

U zasebnom komentaru koji su podelili sporedni glumci na privatnoj Facebook stranici, agencija je pozvala svoje klijente da se jave ako su čuli ili doživeli bilo šta na “toksičnom” setu serije “Tulsa King”. Tu poruku, zajedno s pritužbama na Staloneovo ponašanje, podelila je u u tvitu spisateljica Džuli Benson, koja nije povezana sa serijom “Tulsa King“.

Izvor blizak seriji rekao je da su tek nedavno saznali za objave na društvenim mrežama i da istražuju slučaj. Optužbe o ponašanju već su kružile na drugim Facebook stranicama za sporedne glumce, poput one koju vodi Di Di Mekdanijel Simons iz Južne Karoline.

Serija “Tulsa King” prati njujorškog mafijaša Dvajta “The Generala” Manfredija (Stalone), odmah pošto je pušten iz zatvora nakon odsluženih 25 godina i pošto ga je njegov šef proterao da otvori radnju u Tulsi, Oklahoma. Shvativši da njegova mafijaška porodica možda ne radi u njegovom interesu, Dvajt polako gradi ekipu od neobičnih likova koji će mu pomoći da uspostavi novo kriminalno carstvo.