Home MUSIC Sleš akustičnom svirkom najavio album “Orgy of the Damned”

Sleš akustičnom svirkom najavio album “Orgy of the Damned”

46
0
Foto: Youtube printscreen

Sleš je posetio Amoeba Music iz Los Anđelesa kako bi odsvirao skraćeni akustični set kao podršku svom novom albumu bluz obrada “Orgy of the Damned”.

U pratnji pevačice/gitaristkinje Taš Nil i pevača/klavijaturiste Tedija Andreadisa, Sleš je izveo set od devet pesama koji je uglavnom bio sa “Orgy of the Damned”. Nil i Andreadis su menjali vokale na obradama pesama “Killing Floor” Haulina Vufa, “Oh Well” Flitvuda Meka, “Shake Your Money Maker” Elmora Džejmsa i još mnogo toga. Na kraju nastupa, Sleš je rekao da je to “prva svirka Blues Balla od 1999. godine“.

“Orgy of the Damned” sadrži bogate izvedbe različitih bluz klasika, sa različitim gostujućim vokalima na svakoj numeri, uključujući Brajana Džonsona, Bilija Gibonsa, Krisa Robinsona, Igija Popa, Pola Rodžersa….

Sleš će promovisati “Orgy of the Damned” na inauguracionom S.E.R.P.E.N.T. (Solidariti, Engagement, Restore, Ekualiti N’ Tolerance) festivalu ovog leta, koji na svakom datumu predstavlja niz bluz i rok izvođača. Putovanje počinje 5. jula u Boneru, Montana, a završava se 17. avgusta u Grand Prajriju u Teksasu.