Home MUSIC Srpska Nova godina by Music Week – Pogledajte koje muzičke zvezde nastupaju...

Srpska Nova godina by Music Week – Pogledajte koje muzičke zvezde nastupaju na Kopaoniku ove godine

Kopaonik postaje epicentar nezaboravnog doživljaja 13. januara, kada će hitmejkeri Darko Lazić i Adreana Čekić zapaliti scenu uz najsavremeniju SKYMUSIC produkciju i bisere prave domaće muzike

69
0
Plakat promo

Omiljena zimska destinacija u regionu, godinama unazad poznata po spektakularnim nastupima najvećih regionalnih zvezda, priprema se za ludu žurku koja će potrajati do ranih jutarnjih časova!

Tako se tradicija najboljeg provoda na Srebrnoj planini nastavlja u punom sjaju i Srpskom Novom godinom, a Event Hall hotela GRAND još jednom će biti poprište nezaboravnih trenutaka i vrhunske zabave, ovog puta uz najlepše hitove prave domaće muzike.

Dokazani tandem za najbolje žurke – Darko Lazić i Andreana Čekić, garantuju sjajnu energiju i vrhunsku atmosferu u boemskoj večeri za anale, pa nema sumnje da će ljubitelje zimskih sportova i dobre zabave držati na nogama do ranih jutarnjih časova.

Vrhunska produkcija za koju će biti zadužen SKYMUSIC upotpuniće celokupan doživljaj, a kako je najavljeno, sve posetioce očekuje posebno iznenađenje tačno u ponoć.

Ulaznice za ovo nezaboravno iskustvo koje će obeležiti početak 2024. godine i dalje su dostupne, a više informacija možete pronaći na musicweek.rs.