Home ART & CULTURE Tarantino prvi put angažuje holivudsku zvezdu u svom poslednjem filmu

Tarantino prvi put angažuje holivudsku zvezdu u svom poslednjem filmu

68
0
Foto: Youtube printscreen

Poslednjih nedelja intenzivno se spekuliše da će Tom Kruz igrati u novom, ujedno i poslednjem filmu reditelja Kventina Tarantina “Filmski kritičar”.

Uprkos tome što je jedna od najvećih zvezda u industriji, Kruz nikada nije glumio u Tarantinovom filmu, što ovu saradnju čini ekskluzivnom.

Kruz bi se našao rame uz rame sa Bredom Pitom, koji je već dobio ulogu u ovom filmu. Njih dvojica su prvi put zajedno igrali u filmu “Intervju sa vampirom”, pre 20 godina.

Foto: Youtube printscreen

Tom Kruz je nakratko razmatran za ulogu Klifa u filmu “Bilo jednom u Holivudu” pre nego što se Tarantino odlučio za Pita. Reditelj je lično razgovarao sa Kruzom o ulozi, opisujući ga kao “sjajnog momka”, ali je odlučio da će se Pit bolje snaći, jer su on i Leonardo Dikaprio bolji tandem na ekranu.

Još uvek nije zvanično potvrđeno da će Kruz biti deo ekipe, iako se o tome sve više priča i nagađa se da su u toku poslednji pregovori.

Tarantino je rekao da je njegov poslednji film smešten u 1977. godinu i “baziran je na tipu koji je stvarno živeo, ali nikada se nije proslavio i pisao je recenzije za filmove u pornografskom časopisu”