Home MUSIC Teja Dora u Madridu otvorila koncertnu turneju

Teja Dora u Madridu otvorila koncertnu turneju

Srpska predstavnica izvela "Ramondu" u glavnom gradu Španije

55
0
Fotografije: RTS

Na koncertima pred “Pesmu Evrovizije” predstavnici imaju mogućnost da se međusobno bolje upoznaju, da približe svoje pesme publici i da se povežu sa fanovima, a sudeći po reakcijama učesnika “Ramonda” je već postala omiljena.

  • Volim ovu pesmu, dopada mi se vizual, stajling. Volim Ramondu. Mislim da smo mi balkanski cvetovi, definitivno. Volim vašu pesmu, nadam se da se i vama sviđa moja pesma i da slušate Veroniku – kaže Raiven, koja će predstavljati Sloveniju u Malmeu.

Portugalsku predstavnicu Teja Dora je osvojila načinom na koji izvodi pesmu.

  • Srpska pesma je jedna od mojih omiljenih u polufinalima. Dopada mi se način na koji Teja Dora peva i tamu koja je oko nje na sceni. Jedva čekam da je vidim na sceni “Evrovizije”. Radujem se da vidim Srbiju, nikada nisam bila – istakla je Jolanda.

Srpska kantautorka i hrvatski predstavnik zajedno su rekreirali fotografiju na kojoj su Lorin i Karija, prošlogodišnji takmičari koji su odneli prvo i drugo mesto. Bejbi Lazanja veruje da zajedno prolaze u finale.

Nakon Madrida, Teja Doru očekuju evrovizijski koncerti u Barseloni i Amsterdamu.

Podsećamo, Republika Srbija će se na “Pesmi Evrovizije” takmičiti u prvom polufinalu, 7. maja, pod rednim brojem 2, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.