Foto-montaža: Pexels/Youtube/The Late Latee Show

Izvori blisku paru navode da će jedna od trenutno najpopularnijih pevačica sveta Tejlor Svift i njen dečko, NFL igrač, Trevis Kelsi da ozvaniče svoju vezu veridbom.

Postoje glasine da je Kelsi odbio da postavi sudbonosno pitanje tokom zimskih praznika jer ne želi da izgleda kao da ga postavlja ,,u žurbi“. Izbeći će to i na Dan zaljubljenih iz istog razloga.

Prepostavlja će da će se par veriti na svoju jednogodišnjicu, u julu.

Podsetimo, Sviftova je otkrila u intervjuu za ličnost godine časopisa Time da se njih dvoje zapravo zabavljaju duže nego što je javnost upućena.

Simpatičan par je počeo da se viđa nakon što je Trevis Kelsi u svom podkastu „New Heights” u julu govorio o pokušaju – i neuspehu – da mu Tejlor da svoj broj telefona na koncertu turneje ,,Eras”.

Kako Sviftova za Time navodi, njih dvoje su počeli da se druže odmah nakon toga. Imali su priliku da se dobro upoznaju jer su provodili dosta vremena zajedno, za koje niko nije znao, na čemu su oboje zahvalni.

Javnost je bila ubeđena da je njihova veza otpočeta utakmicom između Kanzas Siti Čifsa i Čikago Bersa ali kako Sviftova navodi – nikada ne bismo bili dovoljno psihotični da tako započnemo prvi sastanak

Page Six je u decembru ekskluzivno izvestio da je fudbaler tražio dozvolu pevačinog oca Skota Svifta za ruku njegove ćerke.

Izvor blizak fudbaleru je potvrdio da je od Skota je zatražen blagoslov i da ga svesrdno dao, a da je Trevis razgovarao sa prijateljima o prstenu.

Šta mama poznate pevačice kaže o ćerkinoj vezi sa fudbalerom, pogledajte ovde.

Slavni par je proveo praznike zajedno sa porodicama, a primećeni su kako javno razmenjuju nežnosti u novogodišnjoj noći.